Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Csere, elállás

Ha a megrendelt termék nem megfelelő számodra, a kézbesítéstől számított 60 naptári napon belül kezdeményezheted a termék cseréjét. Fontos! A terméket csak és kizárólag eredeti állapotában, folt és kopásmentesen, címkékkel együtt tudjuk befogadni és cserélni. Amennyiben sérülés, vagy egyéb használatból származó eltérés található rajta, úgy a csere és az elállás nem valósulhat meg.

Csere

60 nap cseregarancia - Az elállás és visszaküldés díjmentes.

Ha a megrendelt termék nem megfelelő, a kézbesítéstől számított 60 naptári napon belül kezdeményezheted a termék cseréjét.

Termék cseréje esetén

Termék cseréje GLS Futárszolgálattal

 1. weboldalunkon rendeld meg a csereterméket és írd be a „csere” szót a megjegyzés mezőbe.
 2. Ezzel egy időben töltsd ki a cserenyomtatványt
  • nevedet, címedet (azt a címet add meg, ahol a futár át tudja venni tőled a csomagot)
  • a cserélni kívánt termék nevét, méretét, darabszámát
  • 9 számjegyű bizonylatszám (a cserélni kívánt termék számláján jobb felső sarokban találod)
  • új csererendelés azonosítója (új csere termékre leadott rendelés száma, melyet a visszaigazoló emailben találsz)
  • bankszámlaszámod, arra az esetre, ha keletkezne különbözet, melyet vissza kell utalnunk részedre
 3. A beküldött cserenyomtatványt munkatársaink feldolgozzák és felveszik a kapcsolatot a futárcéggel. A cserélni kívánt terméket csomagold be és pár munkanapon belül futárt küldünk érte, melynek időpontjáról a GLS e-mailben küld Neked tájékoztatót. (Az előre legyártott feladó és címzett adatait tartalmazó matrica a futárnál lesz, ezzel további teendőd nincs.)
 4. A beérkező cserenyomtatványt feldolgozzuk, a visszárut ellenőrizzük, és amennyiben a visszaküldési feltételeknek megfelel, akkor feladjuk neked a csere terméke(ke)t. A feladásról e-mailben értesítünk.

*Fontos! A termékeket csak és kizárólag használatlan, eredeti állapotában, folt és kopásmentesen, címkékkel együtt tudjuk befogadni és cserélni. Amennyiben sérülés, vagy egyéb használatból származó eltérés található rajta, úgy a csere és az elállás nem valósulhat meg.

A futár maximum 2 alkalommal próbálja meg felvenni a cserélni kívánt termékeket, amennyiben második alkalommal is meghiúsul, úgy a további felvétel, vagy visszaküldés költsége téged terhel.

Első csere esetén a cseretermék kiszállításának költségét átvállaljuk, tehát ingyenesen kerül kiszállításra a választott termék. Az ezt követő csere(k) esetén a kiszállítási költség (990 Ft) már a Téged terhel.

Kizárólag új terméket küldj vissza!

------cserenyomtatvány itt-------

Elállás

60 nap elállás garancia

A megrendelés során mint vevő, élhetsz a 45/2014. Kormányrendeletben rögzített feltétel nélküli elállási jogoddal.

A rendeléstől való elállás feltételei

Az áru átvételét követő 60 naptári napon belül indoklás nélkül elállhatsz a rendeléstől, amennyiben a terméket továbbértékesíthető formában, hiánytalanul és hibátlanul visszaküldöd Nekünk.
A pontos feltételeket az Ászf-ben találod meg.

Az elállás és visszaküldés menete

Elállás GLS Futárszolgálattal

 1. Elállás esetén kérjük, hogy töltsd ki a lenti nyomtatványt
  • nevedet, címedet (azt a címet add meg, ahol a futár át tudja venni tőled a csomagot)
  • bankszámla számodat (amelyre 14 munkanapon belül vissza tudjuk utalni az összeget)
  • a visszaküldeni kívánt termék nevét, méretét, darabszámát
  • Számlaszám (a megvásárolt termék számláján jobb felső sarokban találod)
 2. A beküldött elállás nyomtatványt munkatársaink feldolgozzák és felveszik a kapcsolatot a futárcéggel. A visszaküldeni kívánt terméket csomagold be és pár munkanapon belül futárt küldünk érte, melynek időpontjáról a GLS e-mailben küld Neked tájékoztatót. (Az előre legyártott feladót és címzett adatait tartalmazó matrica a futárnál lesz, ezzel teendőd nincs.)
 3. A visszaküldött árut ellenőrizzük és amennyiben megfelel a feltételeknek, ellenértékét legkésőbb az áru megérkezését követő 14 banki napon belül átutaljuk az általad megadott magyar, forintos bankszámlaszámra.

*Fontos! A termékeket csak és kizárólag használatlan, eredeti állapotában, folt és kopásmentesen, címkékkel együtt tudjuk befogadni és cserélni. Amennyiben sérülés, vagy egyéb használatból származó eltérés található rajta, úgy a csere és az elállás nem valósulhat meg.

A pontos feltételeket az Ászf-ben találod meg.

A futár maximum 2 alkalommal próbálja meg felvenni a visszaküldeni kívánt termékeket, amennyiben második alkalommal is meghiúsul, úgy a további felvétel, vagy visszaküldés költsége téged terhel.

Kizárólag új terméket küldj vissza!

-----GLS formanyomtatvány itt------